onsdag, april 25, 2007

Apropå Chuck Norris

Fuyuko Abe doesn't get fat
- the people around her are getting thinner

Apropå att våran japanskalärare är söt och jätteflummig och gravid, och att nästa gång kanske är sista gången vi någonsin ser henne!!

(note to self: avboka handledarkursen jag med så mycket svett och tårar bokat in, japanska är viktigare)

Lili och jag har kommit på att vi är grymma på japanska. Vi kan nästan sjunga hela låten läsandes hiragana nu. Och kanji funkar nog. Efter en sommars pluggande eller två.

Vi kidnappade Hugo med en svart Saab och sneakiga ninjas och en vit kanin som sålde limånad. Sen hade vi picknick vid idylliska snäckestrand innan det blev födelsedagsfest hemma hos Hugo. Bilder kanske kommer. På söndagen tog jag bussen ut till Skogen (fatta att jag har gått av på hållplatsen SKOGEN) där jag träffade Tomas och hans megasöta burmakatt som bestämde sig för att stirra på mig resten av dagen, och så kollade vi på Little Miss Sunshine, som var jättebra. Stördare helg får man leta efter.

En lite sorglig nyhet är att vi har begravt Pygmalion. Det var vatten över huvudet. Men som dom säger, vi har lärt oss en massa. Och nu ska vi bara leka på draman ett tag framöver. Dessutom har jag fått djupa filosofiska insikter. Visst låter det djupt? Och jag har köpt en ny tröja. Och blivit småsjuk, vilket är ganska mysigt för då är det lite lagom synd om en utan att man måste hosta upp en massa slem.

Läser också en väldigt bra bok, The God Delusion. Det ska jag nog fortsätta med, typ nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hörrudu, blir det nåt me BatAAr nästa helg? Både jag o Ylva är jätte på!

Lili sa...

Fixa jappanskaaah! ^___^ Anars jak lesen