fredag, mars 30, 2007

Hohoho


Precis när entrédörren gick igen bakom mig och påsklovet hade börjat så gick solen i moln.

Fast jag är ganska glad ändå. Vi fick påskgodis i entrén idag! Och kinderägg som man fick leta. Shahin hittade ett åt mig, och jag fick en mullvad. Den enda som var coolare var Lisa som fick en hårig apa, och kanske Camilla som fick en bil. Dessutom var Lili och jag jättesmarta på fysiken, det var en omvälvande upplevelse.

Imorgon ska jag högskoleprova, och på kvällen är det nite hos tvillingarna ^^ Efter det firar Elle sin söta lilla födelsedag (oj vad liten hon är) och sedan ska jag klänga mig fast på Hugo och inte släppa honom förrän skolan tränger sig på igen. Vi träffas alldeles för lite, allvarligt. Långa promenader med picnic och en massa bra filmer är hursomhelst inplanerade. Kanske en sväng upp till fiskebäckskil och en del vänner att socialisera med också. Sedan har jag lovat att träffa Sabbi och Tomas och en massa människor men det löser sig säkert.

Och på måndag tävlar jag påskcup ^^ Det ska nog gå bra. I och för sig blev jag ägd av en av de nya tjejerna i onsdags, men yehyeh, som Therese kanske hade sagt.

Och nu... bilder :3

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om du ska te mig på söndag så kan ju du o Ylva samåka för hon kanske oxå ska hit förutsatt att hon blir frisk till dess, men du kan ju kolla me henne typ.

LordMune sa...

Hugo är fotogenisk som alltid.

He should just stop trying. :P

Lili sa...

Asså. Hur har jag missat att svara på detta? XD Läst detta blogginlägg sjuttiosextusen gånger men inte kommenterat nått än.

Anyway. Skitball födelsedagskalas :'3 Du har inspirationerat mig till att jag måste ha en födelsedagskalas själv!

Zakna zåmaren!

Vad sägs btw om att skapa en "gräv-bort-skolan"-sekt?