måndag, januari 29, 2007

Hicka inleder supertraumatiska...

En mycket vis människa sa en gång att allt går att argumentera för, bara man säger rätt saker. Min engelskatext ska övertyga folk om att aldrig mer ta på sig strumpor av samma färg. Den kommer att äga, bara det att jag nog skriver den imon, till exempel på lunchrasten. Och jo! Shahin hade giraffstrumpor på sig idag.

Jag skrev klart hela akt 2 av Pygmalion igår! Pygmalion är vår pjäs, som är äkta projektet som kom upp för att alla hade dramaabstinens, och just nu ser det riktigt bra ut. Jag ska spela tant, dvs. Higgins mamma som är värsta dissig, och Agnes ska spela Eliza och Lili killen som blir kär i Eliza (tyvärr tror jag att Agnes är längre än Lili...) och idag fick vi en ny Higgins också, Victor, som visade sig mästerlig. Erik som Pickering kommer också att bli succé, så jag tror på den här idén. Ny motivation till att skriva manus, med andra ord.

I'm not quite sure yet, men det kan hända att min japanresa blir uppskjuten till typ sommaren. Jag försöker för tillfället framgångsrikt att intala mig själv att jag inte kommer att gå sönder av längtan innan dess. Men istället blir det skidåkning på sportlovet, vilket inte är helt fel det heller, framför allt när det är med Hugo; nästan en hel vecka, tillsammans! Ska bara få tag i ett par pjäxor så blir allting jättebra. Despite den lilla detaljen att mina skidåkningsskills endast bottnar i lite flum i Ulricehamnsbacken... det blir nog bra ändå XD

2 kommentarer:

Hugo Bille sa...

Du kommer att glänsa i backen!

Ocke sa...

Det är något speciellt med att se folk som aldrig åkt(eller åkt en gång) skidor åka skidor. xD
Bring a camera :o
Riktiga män åker på påsklovet ;)