söndag, december 10, 2006

Wii

HEJHEJHEJHEJJEHEJ

Det var ett tag sen sist och mycket har hänt. Jag har haft skola, fått träningsvärk, träffat en ny tjej på badmintonen som är japannörd, ätit Sushi med Lili, kollat på sex avsnitt av Ouran High school i streck, blivit kär i den förutnämnda animen, skaffat en ny kamera, degat en halv lördag, gudaförklarat Anders och Måns, pratat i telefon jättemycket, varit på stan, julfixat och spelat Wii nästan hela natten.

Vi var hos Radix igårkväll, Hugo, Lili, Ellen, jag och Erik såklart. Började med att äta kex, sen random grönsaker (gurka och ost är ganska gott) och sist tacos ^^ Sen gick vi ner för att smeka på hans splitternya Nintendo Wii samt de tre kontrollerna. Det var ett stort ögonblick.

Wii sports först, bowling var ganska kul, i tennis kunde man rycka spasmiskt med handen hela tiden och på så sätt vinna överlägset. Wii play, skjuta ner saker, laserhockey och korullning, det var så jävla kul XD Roade oss ett bra tag, tills det var dags för Ellen och Lili att dra hem. De hann nog få en skymt av Twilight Princess, som från och med idag är det ballaste spelet jag någonsin spelat. Så jävla snyggt, så jävla bra, och så jävla kul att slåss genom att fäktas med handen. Först spelade jag i några timmar tills jag kommit lika långt som Erik sen tog han över, tills klockan var halv fyra och vi kollapsade i säng resp. enorm soffa.

Jag måste ha en wii, NAOWZ.

Idag julhandlade jag lite och drog sedan hem. Fick för mig att jag skulle ut och springa, i början sved kylan asmycket i halsen, sen blev allt bra och jag bara... sprang på. 5 kilometer, 6... borde jag inte bli trött? Om det är det här man får av att träna parkour, GE MIG MER ^^

1 kommentar:

Ocke sa...

Ost är ingen grönsak xD
du är dum >.<