måndag, februari 05, 2007

Grattis det är måndag en gång till!




Min fysiklärare tycker att jag är uppkäftig! Min bror fyller år idag! Fatta, lilla puttenuttiga i alla tider offret för mina ändlösa krav, mitt enda riktiga syskon, har blivit fjortis! Jag var tvungen att fixa nånting dagen till ära. Och nå, det blev tårta ^____^



Dessutom; jag har chans på att köpa en Wii imon! :O Och Sabbi blir 17 imon, innan mig!! Och det är säsongsavslut på Greys anatomy! Och det är engelska, men Victor har kommit på ett nytt asbra namn åt kursen; Woho, plugga-glosor-på-egen-hand-på-din-fritid 50p. Men det gör den inte helt och hållet rättvisa förstås. Hänga omkring på lektionen utan att göra något borde också få vara med. Hahahaha, jag måste gå och göra något där jag kan vara mindre cynisk.

3 kommentarer:

Hugo Bille sa...

What, köpa? Som i få hem nu idag på direkten?

Ocke sa...

Om jag fyller år igen, får jag också en såndär tårta då? :3

Fummelfot sa...

Jag vet inte hur man svarar på kommentarer, så jag gör det här.

Tack, kul att du gillar min blogg. :) Styrkeprogrammet är pappas demoniska uppfinning, fråga bror om hur det känns första gångenm man gjort det - han lär ha det i ganska färskt minne. (hehe) Ehh, det beror på vad man menar med skriver mycket. :) Jag skrev mer när jag gick gymnasiet, hinner inte med så mycket nu. Men now and then när andan faller så. Ibland får man snilleblixtar. :)

Jag är förresten sjuukt avundsjuk på din bror som får sån där tårta.