onsdag, november 22, 2006

Moshiwakengozaimasenga

Miiiiiih, Hugo är här och han snackar nåt leskigt som nog handlar om spel (annars vill jag inte veta) med Mange på min telefon. Hugo är megasöt. Hugo är ännu mer megasöt när han tar på sig kläder som jag tycker är fina. Vi var på stan idag och jag försökte genomföra mission; fixa lite estetpojke-look. Synd att han inte behåller kläderna på sig så särskilt länge, och att han inte köper som, men det går åt rätt håll XD

Waaaah Grey's Anatomy igår. Jag och Sabbi satt och höll krampartat i varandra hela slutet. Meredith har just kört in sin hand i en blödande patient som ställde sig framför en bazooka han pysslat själv som råkade avlossas så nu har han en granat inuti sig som exploderar om Meredith tar ut handen... OCH VI VET INTE VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA FÖRRÄN NÄSTA VECKA. Tänk om Meredith, huvudpersonen och personen serien är uppkallad efter dör i början av säsong två? TROOOOOLIGT, ÅH NEJ VAD SKA VI GÖRA.

Grey's anatomy är bra :D

Åkte in en sväng till skolan imorse och pluggade fysik och failade på att hjälpa dom små samhällarna med matte b. Undrar hur jag klarade den där kursen egentligen. Sen har jag klippt mig också ^^ Harmlösaste klippningen på länge, hon bara toppade och fixade lite så det blev feeent. Måste lära mig att få till det så som hon gör dock. När jag försöker så... står det bara åt alla håll XD Sabbi är hårallsmäktig, hon kan nog lära mig.

Imon har vi LÄSKIG fysiklabb som måste gå bra.

Idag hällde min falafelrulle falafelsås på min kappa. Jag ska aldrig mer säga nåt om falafel och kärlek. Falafel suger. Dessutom köpte jag en mössa! Den är rosa och mönstrig och assöt. Okej man ser ut som ett ägghuve i den men det gör inget för mönstret är fint ^^ Och man fryser inte. Nu är Hugåw klar, baaaaai.

2 kommentarer:

Ocke sa...

Bazooka? Granat? whut? XD
Taskigt att försöka MÖRDA Hugo... tycker jag

blörk sa...

Waaaah. Jag blev också förstörd utav Grey's Anatomy avsnittet! Får man göra så? :O Dumma dumma serie. Vill veta vad som kommer hända... Nu! xD