onsdag, november 29, 2006

Hemlig knarkpärm

Alltså maowmaowmaow, Grey's anatomy var så spännande igår. Den gyllene upplösningen; Meredith drog efter många om och men ut granaten ur den jätteblödande patienten, samtidigt som det händer en massa andra spännande saker runtomkring, snabba klipp och så ni vet. Så tar bombmannen bomben och ÄNTLIGEN är allt slut, för samtidigt får man reda på att Bailey visst får sitt barn och att alla andra överlever. Så man kan släppa sitt krampaktiga tag och andas ut och börja flabba åt varandras miner SÅ EXPLODERAR BOMBJÄVLEN. Och bombkillen dör, och jag får en halv hjärtattack och min andning hakar upp sig, men alla andra klarar sig, utom Meredith som får några skrapsår för syns skull. Hon och McDreamy måste bli ihop snart för övrigt, det hela börjar bli fånigt.

Metros löpsedel idag: "Vi har tappat den hemliga knarkpärmen!" Jag höll allvarligt på att kväva mig själv med skrattattacker.

Parkourade med Johan vid Lindholmen tiiidigt, det var hur härligt som helst, jag klarade monkey över en mur. Stolthet oh yes. Sen plugg megalänge, sen Ylva och stan och en jobbig människoräddartyp, sen badminton och japanska. Japanskan gick inte så bra. Alla andra har lärt sig katakana utantill och jag typ hatar katakana. Japanska går aldrig bra när jag har parkourat innan... *börjar se mönster*

Det är december och jul snart! ^^ Och jag måste fixa en massa grejer. Alla kan inte bli blessade med julklappar för jag är totalpank men man kan göra andra söta grejer. Julförberedelser (det heter julstök fick jag höra idag) är hur mysigt som helst, jul är jag glad att jag slipper. Den firas i Egypten med bara min familj och går ut på typ att säga god jul. Soft.

Jag ska till Japan till våren. Det är helt otroligt, men jag ska till Japan till våren. Hoppas att ingenting fuckar sig nu.

2 kommentarer:

Ocke sa...

"Ät inte snö som blivit gul. Ät inte snö som blivit gul, snö som är gul är inte kul. Ät inte snö som blivit gul."

Lili sa...

T__T Jag vill till japaaaan~