måndag, november 27, 2006

Blowing out wishes, blowing out dreams


Alla som inte vill erkänna att mitt hår ser annorlunda ut nu efter att jag har klippt mig är KNÖLAR. Hah! Idag hade vi matte och jag förstod allting, det var roligt. Derivata är inte så jobbigt egentligen. Johanna diskuterade huruvida en punkt kan luta eller inte, Lili skickade hemliga lappar och jag konstaterade att det stod "shut the up fuck" på Shahins nya jacka.

Sen lärde jag mig att spela blinka lilla stjärna på gitarr. Jag spelar strängar och Johan trycker ner dom, och det låter jättebra. En utökning till Tobias som ska spela synth, vårt band börjar bli komplett. Vi har faktiskt en låttext också som är hemlig, men jag kan avslöja att den är inspirerad av staby rip stab stab.

Men Shahin jag lovar att inte svika vårt band heller! Jag hinner! XD

Idag har jag joinat min nya badmintongrupp som är på hög nivå och allt. Vi övade slag och offensivt utfallsstegade, oj vad vi offensivt utfallsstegade. I slutet spelade vi dubbel också. Jag spelade med Josefin och hon är värsta bra och maaah ^^ Det var roligt men jag tror inte ens jag får träningsvärk för nu har jag äntligen kommit igång och blivit lite vältränad. (alltså Melo om du läser det här, skratta inte för mycket nu)

Gick hem hela vägen från träningen för jag kände för det. Konstaterade att min mössa inte är så vindtålig. Men vafan, det är utseendet som räknas ;P

4 kommentarer:

Tobias sa...

Badminton, badminton. Victor är bättre än Tobias i badminton. Victor död när vi klara vara. Tobias träningsvärk idag.

Anonym sa...

Hahahaha, skrattar bara liiite... Kan ändra på det där med "ingen träningsverk" på onsdag om du vill ;)

Ocke sa...

Ditt hår ser inte annorlunda ut :o
(I wouldnt know since I havent seen ya since you cut yer hair).

Fuck the shut up!

Lili sa...

Jag är ingen KNÖL ^____^ tihihi. Ditt hår är fent!