söndag, oktober 01, 2006

Remember to breath

Sa jag att den här helgen skulle bli helt okej? Glöm allt. Den var bättre än så ^____^

Hämtade Elle från station i fredags, kan inte riktigt kalla henne blåbär längre för nu är hon nästan lika blond som jag. Härligt att se henne igen i alla fall. Vi bestämmer oss slutgiltigt för att dissa spek och går i stället och ser en film som DN Kultur hjärntvättat mig till att älska fastän jag inte hade sett den. De första tio minuterna var "vad gör jag här? kan man gå nu om man vill?" slutet var "den får inte ta slut fårintefårinteee". Farväl Falkenberg - bästa filmen just nu.

Hem dricka te prata en massa soooova :3 Nästa morgon var det efter några omgångar mario kart dags för en shoppingrunda! Stan var helt jävla igenknödd. Lönehelg, eller nåt. Vi kämpade oss fram ändå. Hur länge som helst faktiskt. Köpte ett par älskade jeans som jag ska använda till dom är mer trådar än jeans. Även en prickig slips XD och hårsprej som förhoppningsvis håller bättre än mitt nuvarande.

Kvällen var spelning. Flummiga och skrattande tog vi oss iväg till Härlanda för att mötas av en entréavgift på 40 kr. Som vi såklart inte tagit med i beräkningarna. "Vi tar inte med oss några pengar då tänk om vi tappar dom." Yeah. Träffade sedan Dario och på nåt vänster två snela tjejer som hette Karin och nånting i crowden av svartklädda folk med roligt hår men ingen av dom hade/ville låna ut pengar. Inte heller Patrik som ändå tjatat för att få mig dit. Brukar inte gå på emospelningar vanligtvis. Till sist kom dock Ylva som räddande ängel, tack Ylva. Kewl att se henne igen också, inte setts sedan vi slutade nian.

Vi går alltså in i lokalen efter att ha blivit utfrågade om vi inte druckit (jag höll på att skratta ihjäl mig) och träffar Simon och Ellen med kompisar. Första bandet sammanfattade Elle väldigt fint; "Första bandet, minns int va de hette, men när sångaren tog av sig sin tröja gick vi ut =P" Andra bandet var Bambi som hade en väldigt äg sångare. Deras lugnaste låt blev faktiskt kvällens favorit ^^ Sedan; BatAAr. Anledningen till att vi var där. Oj vilket drag. Lilla jag utan konsertvana bara; "kom igen vi ställer oss längst fram" och Ylva när dom drog igång "kom igen nu röjer vi."



ROLIGT ^^ Varför har ingen berättat för mig om känslan av att stå och headbanga till mäktiga låtar? Känslan av att hoppa, dansa, skrika, stå mitt i en klunga som trycker på från alla håll. Damn vad kul det var. Låtarna var inte särskilt nyanserade eller nånting som satte sig men dom dög att släppa loss till. Sedan fuckade sig Patriks gitarr, en del av publiken drog och vi blev lite mer oseriösa. Sångaren, Roy, rufsade om i mitt hår och jag låtsades svimma i Ylvas famn och skrek jättemycket, det var kul jag tror han trodde att jag var seriös. Elle och jag höll om varandra och hoppade upp och ner, jag fick en massa vatten på mig från nåns vattenflaska och sen var det slut.



Det här skulle jag kunna tänka mig att göra då och då för mitt höga nöjes skull. Kanske ska ta och skaffa lite kännedom om random hårdrocksband så att jag kan gå på deras konserter? Ylva försöker få mig till det i alla fall XD

Yeah. Nästa morgon var ont i nacken ingen röst, men mysig. Te igen, Elle lärde mig knyta min slips hon fick skriva i vännerbok vi läste Dn Angel som jag snott av Maxen som snott dom av Lili. När hon åkt pratade jag med Hugo och satte mig sen och pluggade matte och åt digestivekex i två timmar. Efter ett mysigt besök hos Sabbi sitter jag nu och försöker skaffa bilddagbok så ni kan kolla på bilder utan större resultat. Säger till om det blir nåt!

Wii.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Emo-flicka :o
:3

Lili sa...

Waaah, vadå "gick ut när han tog av sig tröjan"???!! >.> I don't know you!!

Låter som en helt ok helg ;D

Laura sa...

Han var max 14 ffs XD

Hugo Bille sa...

Oj, nu ska hon bli en sån där ligist också.