torsdag, oktober 19, 2006

Är dom vi när tiden gått men allt stått still?


Idag har det handlats utav bara satan, och jag har kommit på att min pappa är världens gulligaste. Varje gång han är hemma, ca varannan vecka, känns som när man var liten igen samtidigt som man är stor nu och kan prata svåra saker. ^___^ Han var i alla fall väldigt mån om att köpa hem mat för tre rugbylag när lilla jag ska vara ensam hemma i heeela två dagar. Sen har det sprungits och jag fick lust att sätta upp saker på min vägg igen. Så nu är den feeen. Vill dock hänga upp en stor tavla också, men den står ännu lutad mot mitt element och lär göra det ett bra tag till.

Sen har här köpts skiva. Hur mycket jag än tar finns alltid något kvar, Raymond & Marias senaste som släpptes igår. Awwww kääärlek. Deras texter är helt absurda men känslan, omg.

men jag vet din stora hemlighet
att du inte tror att lycka är en tidning
om hur andra människor bor
och det var någon som såg
dig gråta på ett tåg
var inte rädd, att tro på något
är världens bästa drog
visst ska allting ta slut
men inte redan nu
det måste finnas någon mer här
som är som jag och du

Idag kom jag på den ultimata tesen till mitt biologiarbete, som lyder, Alla borde dö. Nu har här skrivits om ökenspridning, luftförorening och biologisk mångfald tills det kommer ut ur öronen, jag behövde en utmaning. Och att lyckas få till den tesen ur ett biologiskt perspektiv är fanimig vad jag kallar utmaning XD

Vi fortsatte att leka med ljus på fysiklektionen. Jag anklagade läraren för att inte vara äkta man och lekte med Johans kameramobil. Min mobil är nu inlämnad för lagning btw, och jag planerar att överta antingen min mors eller brors mobil. De använder dom ändå aldrig.

Jag hatar att gå och ångra saker som hänt för megalänge sen. Känns så jävla onödigt, framför allt för att jag trodde att jag hade glömt/slutat bry mig.

Ohyeah filmkväll imon. ^_______^

4 kommentarer:

Lili sa...

Weee~ Jag funderar på att ge Henke en lektion i manlighet. ^___^ Biologi/svenska-artikeln skrämmer mig. Vet inte hur jag ska ha tid att skriva den

Ocke sa...

Nooooo, Raymond & Maria D:
/puke

LordMune sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
LordMune sa...

R&M mad tanx nu.

Thanks for reminding me.