lördag, mars 17, 2007

Så det kan gå

Sitter i Nyköping med huvudvärk och feber och försöker övertala folk att jag är frisk nog att åka hem. Ja, ni hörde rätt, inget Rom för min del inte. Min hälsomässiga status imorse var inte direkt på topp plus att det visade sig att mitt pass låg kvar hemma. Så det blev bara till att snällt lägga sig i den stora mjuka dubbelsängen igen och känna hur allting blev större och mindre och rosa och smultrongult och blekgrönt.

Feberdrömmar ftw. Men jag kanske får ta ett tåg idag. Så kan jag komma hem och vila upp mig. Allvarligt talat är det ganska skönt att det blev så, men det är nog bara för att jag inte riktigt fattar vad jag missar. Wiii bergochdalbana. Men vet ni, Italien blir det ändå nån gång, när jag är lite mer frisk och lite mindre oklartänkt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars dig :(

Hoppas febern går över snart i alla fall

Ocke sa...

Aw, det var ju inte så skoj. Feber är inte bra, krya på dig jättemycket och snabbt :D
(fast ifs kanske är bättre om du är sjuk en stund till, så känns det inte som att du borde kunnat hänga med till rom ändå. Om du fattar vad jag menar :P)

Tobias sa...

Jag tror någon större makt ville att du skulle glömma ditt pass. Italien blir det säkert ändå, men mycket roligare om man slipper vara sjuk samtidigt.

Krya på dig!

Hugo Bille sa...

Men herregud vaffan nej! Men Lau! Gah!

...Vi får åka dit i sommar!