söndag, november 05, 2006

Vilka var det nu vi var

Så nu har ännu ett lov tagit slut. Bara några få timmar kvar, men jag är inte ens deppad eller nånting över det. För det första för att vi ska ha intensivveckor nu så jag kommer bara att ha retorik hela tiden vilket verkar ganska soft och för det andra för att jag faktiskt har saknat allt här hemma. Det mesta, i alla fall.

Lovet började ju med filmkväll hos Johan, vilket var skitkul fast just nu kommer jag inte ihåg så mycket. Film och åka på styret på tandemcykeln och kuddkrig och ett knäppt spel. Och helt sjukt flummigt, jag bara skrattade hela tiden, undrar om jag någonsin har skrattat så konstant under ett dygn...

På lördagkväll tog vi Stenafärjan över till Tyskland. För att hälsa på bland andra Janine, som är en gammal kompis som vi fortfarande har väldigt bra kontakt med. Trodde vi. Vi upptäckte att det är skillnad mellan att plötsligt vara med i någons vardagsliv (hon hade inte lov) och att bara träffas och flumma som vi gjort innan. Vi var med henne i skolan (en upplevelse i sig), på stan, när hon tränade alla hästar hon rider, på det mesta. Skillnaderna mellan oss sågs ganska tydligt när vi var med på nån knäpp festgrej i en lada med folkmusik och en massa folk som försökte få en att dricka en massa. Och deras humor . Jag fattar inte poängen överhuvudtaget medan dom knäcker sig. Så får vi inte glömma musiksmaken... "Men kan man dansa till något annat än hiphop?" Fast vi var och såg en jävligt bra film och träffade rätt trevligt folk också. Och hade en hel del att snacka om fortfarande.

Efter några dagar var det ändå rätt skönt att dra vidare till Bremen efter några korta stopp här och där på vägen och träffa Krissie och Kerstin ^____^ Tåm er snela. Visade oss stan och vi shoppade och kollade i små knäppa affärer och snackade en hel kväll och kollade på en massa gamla bilder och drack asgod chai-latte och gick ut på kvällen. Fick lämna dom igen alldeles för tidigt.

Det var nite i lördags! Hann inte ens hem efter Tyskland utan drog dit direkt. Tvillingarna fyllde år och sånt. Hur bra som helst att träffa alla igen, hade saknat. Kul vare också XD men detaljer får det bli nån annan gång.

6 kommentarer:

Lili sa...

T______T vad är det jag läser?

Laura sa...

Jag gjorde klokt i att radera då med andra ord. Man blir knäpp av att vara där. Nevermind ^^

Ocke sa...

Vad har jag missat? xD
Tyskland är läskigt, massa läderbyxor D>

Lili sa...

:'O vadå radera. SÅNT MÅSTE DU BERÄTTA FÖR MIG ANNARS BLIR JAG LEDSEN T____T

Ocke sa...

NU blir jag lite orolig :S

LordMune sa...

Censur är olagligt.

Jus' sayin'.