måndag, november 20, 2006

Underestimated

Hell yeah, 3 timmars sovmorgon imon >:D

Känns nästan inte alls värt att gå på engelskan, framför allt för att jag fortfarande inte har en bok och för att hon läraren aldrig kan ge mig något vettigt att göra, men å andra sidan måste jag gå på matten. Alltså hahaha, derivata. Det kommer att gå åt skogen, jag känner det på mig. Men faktiskt så har jag en bombsäker plan som skulle kunna bli min räddning; jag ska lära mig hur Henke tänker.

Alltså jag vet att ni skrattar åt det befängda i det hela (och frågan "tänker han?" har med säkerhet poppat upp i era söta små huvuden). Men om man lär sig precis vilka ord han tycker om att ordbajsa och som kan tänkas uppkomma på ett prov för att lämna en clueless, och om man lär sig vilka sjuka slutsatser han vill att man ska dra, så kan matte c kanske till och med bli en avklarad kurs utan att jag måste lova att hoppa i en sjö med kläderna på eller liknande. Jag är så smart :D

På onsdag är det alltså dags att häcksaxa av sig håret igen. Hejdå, mega-messy hair, cheeej, kort hår som är snelt. Eller vem vet, behöver inte alls bli kort. Hon kanske sätter på fem meter långa extensions och blålila slingor. Det får tiden utvisa.

4 kommentarer:

LordMune sa...

Alltså hahaha, derivata.

Hahaha.

Lili sa...

"Underestiminated"

Ska du tänka som henke vet jag inte om vi någonsin komemr kunna snacka med varandra mer v.v

Laura sa...

Jag ska bara lära mig hur han tänker, inte tänka som han XD

Ocke sa...

ååååh, Matte C. Fina minnen :')